Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Politica de Confidentialitate

Informatii generale colectate de TELL Security Systems SRL.

In momentul inregistrarii pe site-ul comenzi.tellromania.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor servicii si produse ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, TELL Security Systems SRL, va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului, TELL Security Systems SRL, va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor si alte informatii prin care va pot identifica.

Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. TELL Security Systems SRL,  primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale aceste informatii.

TELL Security Systems SRL, utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a va pune la dispozitie produsele si serviciile comandate.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre TELL Security Systems SRL

Utilizam informatiile stranse de pe site-ul comenzi.tellromania.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., Utilizarea datelor cu caracter personal de catre TELL Security Systems SRL,  este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

TELL Security Systems SRL, nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. TELL Security Systems SRL, poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator

TELL Security Systems SRL confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parola. TELL Security Systems SRL face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.

payment methods
© T.E.L.L. Security Systems
T.E.L.L. Security Systems © 2019