Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Despre Noi

Compania noastra este firma fiica a SC Tell Software Hungaria Kft din Debrecen, Ungaria si a fost înfiintata în anul 2012 având ca obiectiv principal comercializarea sistemelor de monitorizare prin GPS a autovehiculelor si masurarea de combustibil cat si a altor echipamente de securitate (comunicatoare GSM si GPRS) . De asemenea ne-am propus mentinerea, dezvoltarea si gasirea de noi parteneri atat pe piata romaneasca cat si pietele Est Europene.


Similar altor producatori de pe piata de profil, încercam sa oferim clientilor nostrii produse de calitate cu un inalt grad de dezvoltare si posibilitatea de a veni in intampinarea dorintelor partenerilor cu dezvoltari in timpul cel mai scurt posibil, conform cu noile tendinte de pe piata. Momentan avem bune colaborari cu firme de renume atat pe piata romaneasca cat si cu cei din afara granitei noastre. Aceste legaturi s-au creat datorita bunei intelegeri si raspunsului in timp util fata de dorintele si nevoile partenerilor.


SC Tell Security Systems SRL este unicul distribuitor al produselor Tell Software Hungaria Kft, atat pe partea de sisteme de urmarire prin GPS cat si de comunicatoare GSM si GPRS. Momentan detinem cca 5800 de unitati de monitorizare prin GPS produse de catre Fabrica noastra din Ungaria. Spre deosebire de concurenta existenta pe piata romaneasca unde se comercializeaza produse de urmarire prin GPS de alte origini decat cele de productie europeana , noi venim din urma si vom demonstra tuturor ,ca nu pretul da tonul pe piata ci va prima calitatea, siguranta , rapiditatea in serviciile de monitorizare prin GPS oferite cat si gestionarea problemelor in timpul cel mai scurt. Sistemele comercializate de noi sunt produse in conformitate cu cerintele Uniunii Europene. Deviza noastra este ca fiecare partener sa fie multumit.


Speram ca în viitor, sa colaboram cu Dumneavoastra si sa pastram o relatie strânsa.

payment methods
© T.E.L.L. Security Systems
T.E.L.L. Security Systems © 2019